Варна ще е домакин на първия по рода си нощен турнир по плажен волейбол

Pinterest LinkedIn +

Инициативата за балансирано хранене и активен начин на живот "Живей активно!" и волейболната легенда Евгени Иванов–Пушката, с подкрепата на Община Варна и Екопак България, организират първия по рода си нощен турнир по плажен волейбол. Нестандартното събитие ще се проведе на 7 септември на игрищата на плаж Аспарухово. Евгени Иванов ще открие нощния турнир точно в 19:00 ч. и до полунощ ще стимулира участниците да покажат най-добрата си спортна страна.

В турнира могат да вземат участие всички жители и гости на града. Единственото условие е да се запишат за участие предварително – чрез коментар в събитието "Волейбол Night League" във Фейсбук. Организаторите са предвидили много награди и изненади за всички участници в нощния турнир.

Събитието ще приключи в късните часове на нощта. Специално за публиката и отборите организаторите са поканили диджей.

Идеята е нощният турнир по плажен волейбол да се превърне в традиция и в една от любимите спортни дейности във Варна, чиято цел е да вдъхнови жителите на града да покажат спортните си умения, докато се забавляват с приятели на плажа.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.