Световната купа по волейбол гостува във Варна днес

Pinterest LinkedIn +

Световната купа по волейбол ще бъде показана във Варна като част от националното турне на трофея. Всички фенове на волейбола в морската столица ще могат да се докоснат до най-желаната световна волейболна купа по време на празника на града, който се чества на 15 август.

В специално изграден шампионски корнер на входа на Морската градина от 17:00 ч. до полунощ най-запалените любители на този спорт ще могат да се снимат до оригиналния трофей на Световната купа. По време на събитието организаторите ще зарадват всички фенове и със забавления, игри и дейности за популяризиране на спорта и пълноценния живот.

В рамките на националното турне Световната купа по волейбол ще бъде представена на различни събития в градовете домакини София, Варна и Русе през цялото лято, както и по време на мачовете на Световното първенства по волейбол в България през септември.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.