Ванеса Хъджинс е лошо момиче за Flaunt (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Ванеса Хъджинс (Vanessa Hudgens) със сигурност вече се е разделила с образа си на добро момиче. Младата актриса разпалва страстите ни от страниците на новия брой на списание Flaunt.

В интервюто, поместено в изданието, 25-годишната Ванеса споделя пикантни подробности за първата си любов, разказва дали е трудно да изглеждаш перфектно в Холивуд и кое е най-голямото предизвикателство, с което се е налагало да се справя.


Кариерата на актрисата тръгва стремглаво нагоре след участието й в продукцията на Disney – High School Musical. В романтичната комедия сладкото миньонче е в ролята на Габриела Монтез – срамежливата, но интелигентна ученичка, която се влюбва в звездата на гимназията и баскетболен талант Трой Болтън, чийто образ е изигран от сексапилния Зак Ефрон (Zack Efron).

И, както често се случва, любовта от екрана прераства в бурна любов в реалния живот. Ванеса и Зак са заедно в продължение на пет години, но през 2010 г. решават да сложат край на уж стабилната си връзка.

За Flaunt американката се връща в миналото и разкрива подробности около първото си гадже.

"Бях в шести клас. На тази възраст си мислиш, че връзката е сериозна, но всъщност е изключително далеч от нормалните отношения. Има си и свои правила – ти трябва да скъсаш с приятеля си, а не той с теб", шеговито заявява звездата от филма Spring Breakers.


Всички сме наясно, че в Холивуд конкуренцията е огромна, а това предполага и спазване на тежки режими от страна на дамите, за да изглеждат перфектно (точно така – говорим за диетите!).

Въпреки че Ванеса изглежда повече от невероятно, тя споделя как нарушава диетата си.

"Живеем един живот и има толкова вкусни неща. Например шоколад, вино..."


За много от тийнейджърите, които са израснали под светлината на прожекторите, това да се справят с рано постигналата ги слава е нещо твърде сложно (спомнете си Линдзи Лоън, Дрю Баримор, Аманда Байнс...). За щастие, Ванеса успява да устои на изкушенията и продължава да се развива успешно.

"Трудно е да намериш себе си. Това отнема толкова много енергия, лесно е да се криеш зад маска. Имах период, в който не исках хората да ме виждат, но това прави нещата по-лесни."


Сподели.