Вампирите от True Blood само по плът и кръв на корицата на Rolling Stone

Pinterest LinkedIn +

Звездите от хитовата хорър поредица True Blood, която се излъчва и в България по Fox Life, демонстрират съвършените си фигури, изпръскани с остатъците от последното им угощение, от корицата на септемврийското издание на оригиналния Rolling Stone, който излезе по реповете в САЩ на 18 август, а от 20 август може да бъде закупен онлайн от официалния сайт на медията.

Ана Пакуин (Anna Paquin), Стивън Мойер (Stephen Moyer) и Александър Скарсгард (Alexander Skarsgard) позират пред обектива на фотографа Матю Ролстън, а в допълнение към фотографиите, на страниците на Rolling Stone е отпечатано пространно интервю с актьорите и създателя на шоуто, в чийто фокус е сексът - Алън Бол (Allan Ball).

Според него, вампирите въплъщават представата за секс и True Blood изследва в дълбочина именно този аспект от съществуването им. Според него, схващането, че "вампирите са асексуални е смехотворно и противоречи на цялостното им излъчване".

Стивън Мойер, който изпълнява ролята на неустоимия вампир Бил Комптън, също заявява, че "цялата метафора, в която са поставени вампирите, е много сексуална". В интервюто той сравнява проникването в ненакърнената човешка плът и изсмукването на кръвта от нея със загубата на девствеността.

Успехът на тази концепция се доказва от огромния рейтинг, многото награди (в това число Златен глобус и Emmy) и анонса на HBO от 11 август относно продължаването на True Blood с нов, пети сезон, който ще включва 12 епизода и ще бъде излъчен през лятото на 2012 г. Месец по-рано Бол сключи многогодишен договор с хитовия телевизионен канал, който е лидер по брой номинации за предстоящите награди Emmy.

True Blood направи своята премиера на 7 септември 2008 г. и е базиран на романизованата поредица The Southern Vampire Mysteries на Шарлейн Харис.

True Blood

Сподели.