Вампирът на Нина Добрев я смени с Жулиета в нова екранизация по романа на Шекспир

Pinterest LinkedIn +

Секссимволът от хитовия сериал на The CW - "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries) - Пол Уесли (Paul Wesley), ще смени временно сценичното си амплоа. Познат най-вече с образа си на красив кръвопиец с добро сърце в горепосоченото заглавие, в което си партнира с българската звезда Нина Добрев (Nina Dobrev), актьорът с полски корени ще се превъплъти в Ромео в нова екранизация на популярната творба на Шекспир (William Shakespeare).

В предстоящата продукция той ще се срещне на снимачната площадка с нашумялата от True Grit - Хейли Стейнфийлд (Hailee Stanfield) в ролята на Жулиета, Холи Хънтър (Holly Hunter), както и с друго име, известно от тийн сериали - Ед Уестуик (Ed Westwick) от Gossip Girl, и др.

Сценарият е поверен на Джулиан Фелоус (Julian Fellowes), а продуцирането на лентата ще е дело на Илейн Мейзъл и Лорънс Елман от Amber Entertainment. За режисьор е избран италианецът Карло Карлей (Carlo Carlei), чиято холивудска кариера свързваме с едно-единствено заглавие - фентъзи драмата от 1995 година, Fluke.

Все още няма обявена премиерна дата за появата на "новите" Ромео и Жулиета, като се знае само, че ще са на екран през 2012 година. 


Сподели.