Valve 80 – нова мини iPod система от Logic 3

Pinterest LinkedIn +

Valve 80 на английската компания Logic 3 не е първата мини система съвместима с iPod, но толкова качествен продукт на подобна тематика не бяхме виждали от известно време.

Създаденият във Великобритания продукт включва в себе си две колони и централен усилвател с мощност до 40 вата. Новото устройство притежава и специална функция за елиминиране на шумовите изкривявания. Теглото му е 7 кг, с размери съответно – 150х250х200 мм. Valve 80 предлага елегантен дизайн, характерен за всички продукти свързани с устройства на Apple. Двете колони са реализирани в класическия цвят „черно пиано”, който в комбинация с изчистените линии на цялостния корпус образува един силно стилизиран и най-важното модерен външен вид.

Новото предложение на Logic 3 разполага и със серия от изходи, между които S-video за връзка с телевизори и проектори, 2 RCA входа, които позволяват свързването на да други външни аудио устройства, като DAB тунери, CD плейъри и др. Към комплекта върви и дистанционно управление, което служи за управление, както на звуковите настройки на Valve 80, така и на самият iPod. Цената на Valve 80 е 450 долара, а продажбата на устройството в Европа стартира от декември.

Сподели.