Уволниха Тузаря от "Сексът и градът" след обвинения в сексуално насилие

Pinterest LinkedIn +

Обвинения в сексуално насилие станаха причина актьорът Крис Нот да бъде уволнен от сериала, по който е работел в момента. Звездата от "Сексът и градът" загуби ролята си в телевизионния проект на CBS "The Equalizer", съобщава "Ню Йорк таймс" ("New York Times").

"Крис Нот вече няма да се снима в други епизоди на "The Equalizer", решението е взето незабавно", обявиха от "Universal Television" и CBS. "The Equalizer" е криминална драма, в която Нот влиза в ролята на Уилям Бишоп, бивш директор на ЦРУ и стар приятел на главната героиня, бивш агент на агенцията. Нейната роля се изпълнява от Куин Латифа.

Съобщава се, че занапред Нот ще се появи само в епизоди, заснети преди обвиненията в сексуално насилие, които му бяха отправени наскоро. Все още обаче не се знае дали друг артист ще го замени, или сценарият на сериала ще бъде изцяло пренаписан, за да бъде премахнат образът на Бишоп от него.

Преди няколко дни две жени, които твърдят, че не се познават, казаха пред "​​Hollywood Reporter", че Крис Нот, известен с ролята си на Тузаря от "Сексът и градът", ги е изнасилил през 2004 и 2015 г. Според една от тях актьорът я е поканил в апартамента си, първо я целунал, без да пита, а след това я изнасилил. Впоследствие се наложило тя да бъде хоспитализирана. По-късно към обвинителките се присъедини и трета жена. Според жертвата Нот я е тормозил през 2010 г., когато е била на 18 години.
Сподели.