Устата: "Завръщането на Майкъл Джексън е събитието на века!"

Pinterest LinkedIn +

Иван Динев - Устата успя да се сдобие със специален VIP билет за един от предстоящите концерти "This Is It" на Майкъл Джексън в Лондон. Изпълнителят ще наблюдава Краля на попа от първия ред на зала O2 Arena на 30 юли.

"Това е събитието на века! Завръщането на века! Не съм вярвал, че Майкъл Джексън ще излезе отново да прави концерти и стискам палци да не стане провал и всичко да бъде наред", каза за Avtora.com Устата.

"Преди 17 години родителите ми казаха - избирай - касетофон или билет за Майкъл Джексън в Истанбул. Избрах Джако, разбира се. Отидохме пред стадиона и казаха, че концерт няма да има. Така че 17 години чакам този момент - да видя моя най-голям кумир", каза още Устата.

VIP билетът на изпълнителя включва пакет от развлекателни програми, кетъринг, персонални подаръци към всеки от гостите и мърчъндайз тур. Ценният пропуск е на цена от близо 2000 лв.

Благодарение на своя билет Устата ще има достъп до специално VIP афтър парти, на което по всяка вероятност ще присъстват някои от най-известните имена от световния шоубизнес.

Междувременно, поради огромния интерес и масовата истерия около "This Is It", Майкъл Джексън прибави допълнителни дати към серията и така общия брой на концертите стана 50. Официалната продажба на билети стартира на 13 март, но няколко часа след старта на продажбите промоутърите обявиха, че ценните пропуски вече са напълно изчерпани.
Сподели.