Universal вече подготвя четвърта част на Riddick

Pinterest LinkedIn +

Universal Pictures започва подготовка за продължението на sci-fi трилъра с участието на Вин Дизел (Vin Diesel) - Riddick (Ридик).

Студиото вече се е свързало с актьора, за да могат двете страни да започнат преговори и да придвижат продукцията напред. 

"Просто съм развълнуван и щастлив и исках да споделя това с вас и да ви благодаря. От Universal току-що ми се обадиха и ми казаха, че Riddick е на първо място в DVD класациите. Нямаше начин това да стане без вас, приятели", написа Дизел на своята Facebook страница и добави: "Да, вълнувам се и, разбира се, Universal иска също да направим и четвърти филм".

Новината е добре дошла за феновете на Ричард Ридик, които не бяха толкова сигурни дали изобщо ще се стигне до трета част от поредицата след финансово неуспешния The Chronicles of Riddick (Хрониките на Ридик).

Режисьорът на най-новия филм от франчайза - Дейвид Туохи (David Twohy) - добави, че също е готов да се завърне и то за още два филма, с които да завърши поредицата. 

"Мисля, че историята има край и аз знам как ще изглежда последният филм. Въпросът е дали всъщност са два филма или един филм от две части."

Сподели.