UK Subs и Soulfly обсебват ТВ предаването Фрактура

Pinterest LinkedIn +

В разстояние от 3 дни през идната седмица в България ще свирят две групи, със статус на едни от великите представителите на своя стил - английските пънк ветерани UK Subs и бразилските метъли Soulfly.

Три песни в концертно изпълнение на първите, заснето през 2004 г., и интервю с Макс Кавалера (Max Cavalera) хвърлят светлина върху онова, което публиката би могла да очаква от концертите на UK Subs и Soulfly на 21 февруари в клуб Сплендидо и на 24-ти, в зала "Христо Ботев". Те са включени в поредното издание на ТВ предаването за рок и метъл музика на "Фрактура", което ще бъде излъчено тази неделя (19 февруари) от 19 февруари.

Освен телефонното интервю с лидера на Soulfly и бивш вокалист и китарист на Sepultura, предвожданата от него група ще бъде представена в предаването и с най-новия си клип - "Carved Inside" от албума "Dark Ages".

Билети и за двата концерта все още могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream Bulgaria, където се продават ексклузивно. Покупката им може да се извършва както чрез дебитна или кредитна карта - за електронните билети (e-tickets), така и в брой, като и в двата варианта до деня на концертите цената на билет за UK Subs е 16 лв., а за Soulfly - 18 лв.:

София:
Магазин Boardshop - ул. "Иван Шишман" 24
Магазин Music Fashion - пл. Славейков 1
Магазин Orange - ул. "Граф Игнатиев" 18, Orange center, ет. 2
Магазин На Тъмно - ул. "Иван Вазов" 13
Туристическа агенция "Лидия Турс" - ул. "Хан Аспарух" 22
Офис Тicketstream Bulgaria - ул. "Самуил" 50
Napa's GraffStore & Gallery – „ул. Цар Иван АсенII“ 57
"Строежа" - Студентски град, бл. 23

Варна:
Магазин На Тъмно - ул. "Воден" 18

Велико Търново:
Магазин На тъмно - ул. "Стефан Стамболийски" 57

Добрич:
Магазин На тъмно - ул. "Независимост" 1

Плевен:
Магазин На тъмно ул. "Дойран" 144

Русе:
Магазин На тъмно - ул. "Г. Раковски" 13

Стара Загора:
Магазин На тъмно Търговски център Сити, ул. Гладстон

Сподели.