Италианците Linea 77 подгряват Soulfly в България

Pinterest LinkedIn +

Най-добрата италианска пънк/метъл група, с номинация за награда на MTV Europe (2004) - Linea 77, ще пристигне в България като подгряващ артист на Soulfly, научи Avtora.com. Kонцертът ще се състои в столичната зала "Христо Ботев" на 24 февруари.

Цената на билетите за събитието, които ексклузивно се продават чрез мрежата на Ticketstream Bulgaria от 21 ноември 2005 г., остава 18 лв. (до деня на проявата), като покупката им може да се извършва както чрез дебитна или кредитна карта - за електронните билети (e-tickets), така и в брой.
 
***
Linea 77 се радват на изключителна популярност в своята страна. С излизането на новият им албум "Available for Propaganda", те достигнаха девета позиция в италианската класацията за албуми. Чарта не е разделен по стилове и това е най-високото място, до което е достигала италианска метъл група.

С това Linea 77 затвърдиха славата си на най-популярна метъл банда в своята страна. Критиците описват стила им като "ню-метъл поп-кор". Групата бе номинирана през 2004 за MTV European Music Awards и от тогава редовно е включвана в основните плейлисти на музикалната телевизия. Тя ще подгрява за Soulfly 13 техни концерта в 11 източноевропейски страни, етап от турнето на последните "Dark Ages" в подкрепа на едноименния им последен албум.
 
Основните действащи лица в групата са: Емо (вокал), Нитто (вокал), Чинаски (китара), Токио (барабани) и Даде (бас).

За по-подробна информация организаторите на концерта - DS Music, поддържат специален сайт за събитието. Актуална такава е налична и в официалните сайтове на двете групи - Soulfly и Linea 77, както и в регистрациите им в MySpace.com, където могат да бъдат прослушани по четири парчета на всяка група.
 
Оторизирани места за продажба на билети от мрежата Ticketstream Bulgaria:
 
София:
Магазин Boardshop - ул. "Иван Шишман" 24
Магазин Music Fashion - пл. Славейков 1
Магазин Orange - ул. "Граф Игнатиев" 18, Orange center, ет. 2
Магазин На Тъмно - ул. "Иван Вазов" 13
Туристическа агенция "Лидия Турс" - ул. "Хан Аспарух" 22
Офис Тicketstream Bulgaria - ул. "Самуил" 50
Napa's GraffStore & Gallery – „ул. Цар Иван АсенII“ 57
Клуб Строежа - Студентски град, бл. 23
 
Варна:
Магазин На Тъмно - ул. "Воден" 18
 
Велико Търново:
Магазин На тъмно - ул. "Стефан Стамболийски" 57
 
Добрич:
Магазин На тъмно - ул. "Независимост" 1
 
Плевен:
Магазин На тъмно ул. "Дойран" 144
 
Русе:
Магазин На тъмно - ул. "Г. Раковски" 13
 
Стара Загора:
Магазин На тъмно Търговски център Сити, ул. Гладстон
Сподели.