Уитни Хюстън се е удавила при нещастен инцидент?

Pinterest LinkedIn +

Тялото на Уитни Хюстън (Whitney Houston) е било открито във ваната й в хотелската й стая в „Бевърли Хилтън” в Лос Анджелис, твърдят от TMZ. Вече покойната поп легенда е била в Ел Ей, тъй като днес трябваше да вземе участие в церемонията по предстоящото връчване на престижните музикални отличия Grammy.

По непотвърдена информация, една от версиите, които полицията разследва, е удавяне във ваната при нещастен инцидент. В стаята са открити флакони с лекарства, но няма никакви следи от наркотични вещества, въпреки че първоначално властите подозираха и вариант за свръхдоза наркотици.

Тялото на певицата вече е изнесено и е закарано за аутопсия, която да разкрие и дали в организма й има следи от голямо количество алкохол. Сред версиите, които вече бяха отхвърлени, първоначално бе дори и убийство, но органите на реда бързо отхвърлиха тази възможност.

Междувременно стана ясно, че дъщерята на Уитни – 18-годишната Боби Кристина не е била допусната да види тялото на майка си. Тъй като е непълнолетна по американските закони, тя е получила забрана да влезе във фаталната стая от полицаите, които са я охранявали. Не е успяла да го стори и, след като е изпаднала в истерия и пробвала да нахлуе с взлом. Затова тялото е било разпознато от други близки на певицата.

Сподели.