Уил Смит и Томи Лий Джоунс потвърдиха за "Мъже в черно 3"

Pinterest LinkedIn +

Холивудските звезди Уил Смит (Will Smith) и Томи Лий Джоунс (Tommy Lee Jones) потвърдиха официално участието си в предстоящата трета серия на хитовата фентъзи поредица "Мъже в черно" (Men in Black).

По този начин те отново ще работят с режисьора Бари Зоненфелд, който реализира първите две части - през 1997 и 2002 година.

От екипа на продукцията разкриха, че в момента все още се работи по сценария и се очаква филмът да е окончателно завършен за деня на американския национален празник - 4 юли през 2011 година. 

Той ще е стандартния си формат, като поне засега не се предвижда да се излъчва в IMAX киносалоните.

По непотвърдена информация, в него участие ще вземе и скандалния Саша Барон Коен (Sacha Baron Cohen), както и звездата Джош Бролин, но все още се чака тяхното съгласие.

Иначе оригиналът се появява на бял свят през 1997 година с внушителния за тогава бюджет от 90 млн. долара. Той обаче изцяло оправдава вложените в него средства, след като реализира приходи в размер на 600 млн.

Продължението се оказва значително по-скромно - с печалба от едва 440 милиона, а освен това изпълнителката на отрицателната роля - Лара Флин Бойл бе удостоена и със "Златна малинка" за най-лошо изпълнение. Въпреки това почитателите на поредицата не крият, че очакват с нетърпение и появата на третата й част...

Сподели.