Удоволствието е вътре в теб и вибрира

Pinterest LinkedIn +

Дали ви харесва, или не, "50 нюанса сиво" извършва нежна революция в сексуалната култура в западния свят през изминалите четири години. И ако броят продадени копия от книгите от поредицата и размерът на боксофиса на първия филм по тях могат да бъдат пренебрегнати от скептиците, то данните от последните проучвания на водещите производители на секс играчки не оставят никакво място за съмнение.

Днес два пъти повече хора притежават или са склонни да се сдобият с подобни продукти, а скрупулите относно воденето на задълбочени разговори, свързани с удоволствието от секса и включването на механични и електрически приспособления за стимулация и наслада, отпадат от само себе си. Без единият или другият пол да полагат по-специални усилия в тази връзка.

Според последното годишно проучване на абсолютния лидер сред производителите на продукти за интимен лайфстайл Lelo, в което са взели участие близо 50 000 души от над 30 държави, 83% от жените се чувстват уверени да споделят и коментират сексуалните си фантазии и желания със своите партньори, а процентът на тази, които се чувстват напълно удовлетворени от сексуалния си живот, е аналогичен. Само преди 2-3 години процентите бяха с над 10 единици по-ниски.

През последните 5 години се наблюдава забележителна промяна в начина, по който общуваме помежду си на тема секс. Табуто най-после е погребано. "50 нюанса сиво" изигра гигантска роля за издигането на субкултурата на сексуалността от ъндърграунда до мейнстрийма и 2015 година със сигурност ще е годината, в която говоренето за секс окончателно ще се освободи от белезниците на неудобството и погрешните разбирания за приличие и морал.

В този дух звучат мислите на Стив Томсън – маркетингов директор на Lelo, чиято заслуга (не лично на г-н Томсън, а на продуктите на шведския бранд) са десетки хиляди оргазми, постигани ежедневно от техните потребители по всевъзможни начини, но при всички положения не само солово. И тук говорим за напълно действителни оргазми, не за убедително симулирани такива, в което са се специализирали твърде много жени.

Жени, които заслужават повече и които правят секс с мъже, заслужаващи повече. Защото не би било честно "вината" за липсата на оргазъм да бъде прехвърлена на мъжа – също като с контрацепцията и защитата от ППБ, за женския оргазъм трябва да мисли и самата жена. А за целта тя трябва да познава добре тялото си, да владее някои по-специални умения и да не пренебрегва собствените си нужди, както когато прави любов с друг, така и когато прави любов със себе си. bezkOntrOl!

Повечето жени споделят абсолютно всичко, включително пикантни детайли за сексуалния си живот, със своите приятелки. Получават ли морална подкрепа? Да, разбира се, особено ако приятелките са наистина близки. Получават ли съвети? Да, възможно е някоя от тях да сподели ноу-хау и по този начин да направи услуга както на своята BF, така и на нейния партньор. Но коя жена би се отказала от приятелки, които всеки път, ВСЕКИ ПЪТ, щом стане "дума" за секс, намират прекия път към удоволствието? А той е едва 12 сантиметра …

Сега ще ви запознаем с новите ви две най-добри приятелки, които заслужават пълното ви доверие от ден нула и които никога няма да ви разочароват, освен ако не забравите да ги заредите или не сте ги оставили самотни в нощно си шкафче, когато сте на път. В което, обаче, силно се съмняваме, като се има предвид до каква степен ще влязат под кожата ви. Буквално!
Започваме с Lily. Тя идва от Китай, но едва ли ще успеете да откриете някаква разлика между нея и Lelo – шведския оригинал и стандарт за качество – ако не броим цената. И външно – със съвършено фината си повърхност и бонбонен цвят, и анатомично – с мощните си електромотори, произвеждащи сладострастни вибрации и пулсации, Lily е перфектна, така че гарантирано няма да остави ничии претенции, очаквания и глад за физическа наслада незадоволени.

Освен това Lily e икономична и непретенциозна – почистването й е елементарно, тъй като е водоустойчива, а цената й – много по-ниска от тази на аналогичното Lelo. Нима се нуждаете от убеждаване? Почти сигурни сме, че скоро вие ще сте тези, които ще убеждават приятелките си да направят правилния избор, като се доверят на Lily. Можете да я поръчате за себе си или за някоя от тях от тук.

 


А сега насочете вниманието си към Alice. Тя умее да задържа вниманието дълго върху себе си и отгатва по-добре от самите вас от какво имате нужда. В една реклама на болкоуспокояващо лекарство се твърди, че "само открива мястото на болката". Е, Alice сама открива зоната, чрез която искате да доставите блажено удоволствие на цялото си тяло. Тя ще ви накара да се отпуснете, ще ви възбуди дори тогава, когато първоначалната ви идея не е била недвусмислено свързана със секс, и накрая ще ви накара да стенете в екстаз, докато откривате нови сензори на удоволствието върху и вътре в тялото си.

Усилията да я подчините на нуждите си са също толкова минимални, колкото и при Lily, а цената, която ще заплатите за нея, ще се изплати за отрицателно време, тъй като Alice ще ви даде нещо, което не се измерва с пари – щастие от живота! Можете да я поръчате за себе си или за най-добрата си приятелка от тук.

Сподели.