Играта на секс играчките: bezkOntrOl в удоволствието (18+)

Pinterest LinkedIn +

"Сексът е… нещо абсолютно естествено. Той е нещо, доставящо удоволствие. Сексът е забавление и средство да направите връзката си по-щастлива и съдържателна. Така че защо да не научим колкото може повече за секса и да не се отърсим от неудобството по всички въпроси, свързани с него? Просто защото всички ние като човешки същества притежаваме сексуалност?"

Това са думи на Сю Йохансон – най-известният и уважаван експерт сексолог в Канада, автор на няколко бестселъра и водещ на изключително популярни тв и радио предавания на тема секс, застъпващи въпроси като техники и пози, начини за допълнителна стимулация, представяне на всякакви секс играчки и т.н. Йохансон бе на 74, когато през 2005 година пусна собствена серия секс артикули. Широката продуктова гама включва традиционни, G-точка и вибратори-зайчета, анални стимулатори, вагинални топчета Ben Wa и др.

Днес Сю – майка на три деца – е на 84 години и е все така активна, работейки като експерт и консултант на Passion Parties Inc., а периодично и като лектор на конференциите, организирани от тях. Нещо повече – тя е носител на четвъртото най-високо звание в Канада като признание за приноса й за сексуалното образование. С две думи – Сю е страхотна, същинско вдъхновение за хората по целия свят, проповядваща ползите от пълноценния сексуален живот и начините да го превърнем в такъв с всички възможни средства. Тя е живото доказателство, че този начин на живот си струва да бъде прегърнат.

Направихте ли го вече? Или може би го обмисляте? Чудите се откъде да започнете и имате нужда от някой като мисис Йохансон или Саманта Джоунс, за да повишите бързо квалификацията си, увереността си и да откриете всичко онова, от което се нуждаете, за да издигнете сексуалния си живот на качествено ново ниво?

Годината е 2015-та и начините за това са много, информацията ни залива отвсякъде, живеем в демократична светска държава, така че и без да посещавате семинари и да четете книги, можете да постигнете всичко, от което се нуждаете. Или по-скоро да го напазарувате. Ние само ще ви подскажем къде и какво да търсите и ще се постараем като верни последователи на г-жа Йохансон (и Ръсел Бранд, и Луис Си Кей, Дейвид Духовни, Уди Алън, покойната Джоан Ривърс и т.н.) да ви окуражим да станете активната страна в собствения си сексуален живот.

Вълнуващият секс е гарантиран тогава, когато никой и нищо не поставя граници на удоволствието, което знаете, че можете да постигнете. Просто трябва да кажете (или по-скоро да напишете) bezkOntrOl. Освобождаването от белезниците на скрупулите и баналността е единственото условие – всичко останало е въпрос на личен избор и намирането на подходящо "оборудване" и/или съмишленици. И като става дума за белезници…

След като веднъж се озовете в Меката на секс играчките bezkOntrOl, добавете адреса на най-големия онлайн магазин за секс играчки в България към отметките си, защото, уверяваме ви, ще се завръщате тук по-често, отколкото сте предполагали.

В случай че не забележите на първо четене, което не би било никак изненадващо предвид ефекта на моментална възбуда, който гарантирано ще почувствате някъде между първата и втората минута след зареждането на страницата, в блога на bezkOntrOl е поместена точно информацията, от която имате нужда. Достатъчно е да споменем интензивния курс със секс уроци, след чийто прочит едва ли ще са ви останали въпроси, ненамерили своя отговор…

Ние лично нямаме какво да добавим, освен да използваме случая да лансираме философията на Ръсел Бранд – не че тя и без друго не е достатъчно популярна:

"Обичам да правя тройка с две жени не защото съм циничен сексуален хищник. О, не! Просто съм романтик. Търся "единствената". И ще я открия по-бързо, ако "прослушвам" по две едновременно". Добре казано, Ръсел, добре казано!

Сподели.