Междузвездни вибрации с бляскавото Зайче на bezkOntrOl

Pinterest LinkedIn +

Чували ли сте за т.нар. фантомна вибрация, която изключително голям процент от хората, притежаващи смартфон, изпитват ако не всеки ден, то през няколко – достатъчно често, за да може да говорим за масово наблюдаван страничен ефект от употребата на мобилно устройство. Фалшиви сигнали, че нещо във вас вибрира? Май в този контекст звучи малко откачено…

Ако питате нас, има друг тип вибрации, които абсолютно еднозначно си заслужава да бъдат изпитани и действително, и фантомно. И чийто ефект в повечето случаи се изписва на лицето на съответния човек. И този човек – представител на нежния пол – изглежда не просто щастлив, а в еуфория. И ви се приисква да сте на нейно място.

О, да, можем да се обзаложим за последното, а ако отречете, че това е така, или си кривите душата, или ви е крив светът. Колкото и да е парадоксално, и двете могат да се изправят бързо-бързо с помощта на нещо, в чиито характеристики влиза и определението "криво". Така си е – невинаги верният път към целта е този, който не прави никакви завои.

Без повече евфемизми, преминаваме към същинския въпрос – вашия следващ оргазъм, чиято реализация зависи най-вече от сексуалния ви драйв, но не само! Ще се върнем за момент на мобилните устройства за комуникация и на избора, който повечето потребители правят внимателно и изцяло на база собствените си предпочитания по отношение на марката и модела, предпочитайки такива, които ги задоволяват в най-голяма степен.

Когато говорим за сексуално задоволяване, този избор е дори още по-ключов. И ако го направите мъдро и водени от любопитството да опознаете докрай себе си, можете да сте сигурни, че ще ви радва всеки път, когато посегнете към него. И дори само когато си помислите за него. Ооо, да, тези фантомни вибрации няма да върнете и ще искате още!

Ако вече имате известни компетенции и опит, свързани с вибраторите, знаете добре, че отличникът в дилдо сегмента е т.нар. зайче (rabbit) – вибратор с два накрайника, който прилича малко на заек с чифт уши, едното от които е предназначено за клиторна стимулация. Ако не знаете каква е идеята на въпросната стимулация – лошо! Съветваме ви да изкарате интензивен курс по сексуална наслада, и под интензивен имаме предвид точно това – често и по много!

Така ще си заслужите този бляскав зайо, в който има нещо от чара на C-3PO, само че един доста по-разкрепостен и сръчен C-3PO. Не че и такъв, какъвто е, не би могъл да представлява обект на сексуални фантазии сред дайхард почитателките на Star Wars…

Но да се върнем на въпросния вибратор, съсредоточил в себе си силата (от тук нататък аналогиите със Star Wars са напълно случайни) на симултантния вагинален и клиторен оргазъм, стига да знаете как да я овладеете. Ще ви подскажем – малко кегел тренировки за прецизен контрол върху влагалищните мускули и един трик, чието ноу-хау, описано подробно от нашите приятели bezkOntrOl, не би трябвало да ви затрудни.

От същото описание ще научите още какви други екстри се крият в този 25-сантиметров ключ към най-могъщия оргазъм, който сте изпитвали някога, и коя е третата точка, която стимулира, преди да кликнете на изкусителния бонбонено розов бутон, за да си го закупите.

Купи вибратор Зайче с тройна стимулация ТУК


Сподели.