Уди Алън разкри актьорския състав на следващия си филм

Pinterest LinkedIn +

Носителката на Оскар Кейт Бланшет, отличеният с Emmy и Grammy мексикански комедиант Люис Си Кей (Louie) и най-възрастният от братята Болдуин, Алек Болдуин (Beetlejuice, The Hunt for Red October,30 Rock), номиниран от Американската академия за играта си в The Cooler, ще партнират на Уди Алън в следващия му филм, чието заглавие предстои да бъде разкрито.

Снимките на лентата ще стартират това лято в Ню Йорк, след което продукцията ще се транспортира в Сан Франциско, където Алън реализира дебютния си филм Take The Money And Run и не се завърна нито веднъж повече.

Новият му филм също така ще е първият, създаден в САЩ от появилия се през 2010 г. You Will Meet a Tall Dark Stranger, с който 76-годишният филммейкър и писател постави началото на трилогията си европейски (като място на реализация) филми, включваща още отличения с Оскар Midnight In Paris и предстоящия To Rome With Love, чиято премиера ще се състои в края на юни.

Освен изброените по-горе имена, в новата лента ще участват британската актриса Сали Хоукинс (Happy-Go-Lucky), Майкъл Емерсън (Lost) и Питър Сарсгард (Jarhead, Green Lantern, Flightplan). Тепърва предстои да бъдат обявени и първите подробности във връзка със сюжета на филма, който ще излезе под No.70 във филмографията му на сценарист и 48 – в тази на режисьор.

Сподели.