Участвай в интерактивния анимационен проект #NextFrame на Absolut

Pinterest LinkedIn +

Като част от глобалната кампания Transform Today - Absolut - стартира нов съвместен проект със световноизвестния художник Рафаел Грампа̀ (Rafael Grampá).

Проектът е озаглавен #NextFrame и от 3 февруари 2014 г. всеки посетител на официалната Facebook страница на Absolut може да се включи в него, участвайки в създаването на последната комикс история на бразилския артист.

Именно потребителите ще решават как да се развива сюжетът, като след тяхната намеса авторът ще променя хода на действието в #NextFrame всеки ден в зависимост от идеите, които му бъдат предложени на Facebook.com/Absolut.

След две седмици на международно онлайн сътрудничество, които приключват на 21 февруари, Absolut, Рафаел Грампа̀ и създателите на Gorillaz ще превърнaт графичния роман в анимационен филм, чиято премиера е в средата на март в Берлин.

В България проектът #NextFrame ще бъде отпразнуван на специално интерактивно парти в края на месец февруари, на което ще бъдат поканени участвалите в създаването на лентата заедно с Грампа̀, а един късметлия ще има възможност да посети събитието в Германия.

След като трансформира живота си, за да осъществи своята мечта да бъде автор на комикси, Рафаел Грампа̀ постига значителен успех, създавайки цели светове, въоръжен само със своето въображение и молив. Проектът #NextFrame предизвиква Грампа̀ да трансформира изкуството си на следващо ниво, като адаптира историята в крачка според вижданията на потребителите.

Виж как можеш да участваш в създаването на новия филм на Рафаел Грампа̀ на:

-> Absolut Transform Today: www.absolut.bg

-> Facebook: www.facebook.com/AbsolutVodkaBulgaria

-> YouTube: www.youtube.com/user/AbsolutVodkaBulgaria

-> Twitter: www.twitter.com/absolutvodkabg

Сподели.