Ubisoft: Разработката на Rainbow 6: Patriots не е спряна

Pinterest LinkedIn +

Новата игра от FPS сериите Tom Clancy's Rainbow Six, първите кадри от която бяха показани на 10 декември 2011 г. по време не Spike TV Awards, не е била презентирана от Ubisoft на отминалото в началото на юни Electronic Entertainment Expo 2012, тъй като "това бе най-доброто решение за бранда", заяви френската компания, отхвърляйки спекулациите, че разработката на Rainbow 6: Patriots е спряна.

"Играта е в процес на активна разработка и ако не я видяхте на E3, то това бе в интерес на нейната търговска марка", заяви шефът на Ubisoft, Тони Кей, изтъквайки, че програмата на компанията на E3 е била запълнена с представянето на други заглавия, в това число официално обявените за първи път на експото Splinter Cell: Blacklist и Watch Dogs.

"Искахме да фокусираме вниманието на публиката върху новите си продукти, а нова информация за Rainbow ще разпространим съвсем скоро", допълва Кей, уточнявайки, че отборният шутър от първо лице, в чийто сюжет са преплетени политически интриги и терористичен акт, все така се разработва за настоящото поколение конзоли.

През март т. г. Ubisoft обявиха, че проектът е поверен на главния дизайнер на Heavy Rain - Jean-Sebastien Decant.


Сподели.