Убийството на Чарли и голият Аштън Къчър - изненадите от завръщането на "Двама мъже и половина" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След месеци на спекулации и очакване, най-сетне разбираме как точно загива персонажът на Чарли Шийн (Charlie Sheen) в "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men). В нощта на 19 срещу 20 септември, стартираха епизодите от деветия сезон на култовия ситком, в който героят на Чарли бе заменен от този на новата звезда в каста - Аштън Къчър (Ashton Kutcher).

Както можеше да се очаква, девети сезон започва именно с неприятните новини около съдбата на любимия ни персонаж. Пред куп жени, с които е имал връзка, съпругата му Роуз обяснява какво се е случило, след като Чарли доброволно е признал, че й изневерява.

"Представете си какъв шок бе за мен да разбера, че той се е подхлъзнал на платформата в метрото и е паднал пред мотрисата, точно преди тя да премине. Знам, че не е страдал. Просто тялото му е избухнало като балон, пълен с месо", обяснява Роуз.

Някъде по средата на епизода е и другата дългоочаквана сцена - докато Алън носи из апартамента урната с праха на брат си, той неочаквано я изпуска, след като вижда отвън непознат мъж. Именно това е първата поява на персонажа на Аштън Къчър - Уолдън Шмидт, милиардер, който прави опит за самоубийство, след като жена му го е зарязала.

Е, след неуспешния опит да се удави, идолът на тийн аудиторията влиза в имението на Харпър и то по начин, чрез който най-сетне разбираме защо промо кампанията на девети сезон на сериала бе заложила на кадри без дрехи - абсолютно гол.

Все още официални данни за гледаемостта на дебютната серия от деветия сезон на ситкома няма. Въпреки това, очакванията за рейтинга й определено са доста високи. Дали обаче най-хитовото шоу на CBS ще успее да запази интереса на масовата публика към случващото се в сериала и занапред, можем само да гадаем. Отговор ще дадат следващите няколко месеца.


Сподели.