"Двама мъже и половина" чупи рекордите в САЩ, Чарли Шийн - тези по Comedy Central (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Жив или мъртъв, Чарли Шийн (Charlie Sheen) явно има харизмата да събира широката публика около себе си. Погребението на персонажа му в пилотния епизод от новия сезон на "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men) счупи всякакви рейтинги, привличайки рекордните 27,7 млн. зрители в мрежата на CBS.

Това е рекорд не само за шоуто (най-гледан до момента бе първият епизод от сезон 2010 с два пъти по-ниски цифри), не само в историята на канала, но е и вторият най-висок резултат въобще за американската ТВ мрежа.

От своя страна, критиката се изказа ласкаво и за дебюта на Аштън Кътчър (Ashton Kutcher) като заместник на доскорошната голяма звезда в ситкома. Изпълнението му като интернет милиардер с разбито сърце и склонност да не носи никакви дрехи по себе си бе прието положително от медиите, което ни дава основание да смятаме, че и без Шийн "Двама мъже и половина" може да има успех.

И тъй като е редно да направим обещаното сравнение с новата изява на "чичо Чарли" - гостуването му в шоуто по Comedy Central, което се излъчи с разлика от час от Two and a Half Men, споменаваме и цифрите там - 6,4 млн.

Резултатът може и да звучи сравнително скромно на фона на горепосочения рейтинг, но все пак уточняваме - това е рекорд за шоуто в мрежата на Comedy Central. Междувременно Шийн бе зарадван и с още една добра новина - от Warner Bros. ще му изплатят обезщетение от 25 млн. долара за уволнението от "Двама мъже и половина".


Сподели.