U2 ще направят турне в Европа

Pinterest LinkedIn +

След поредица от грандиозни концерти в Северна Америка по-рано през лятото, европейската част от турнето на U2 "eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour" стартира с грандиозен концерт в Берлин, Германия. Следват концерти във Франция, Португалия, Испания, Дания, Холандия, Италия, Великобритания, Ирландия. 

Грандиозната обиколка бележи завръщането на бандата на сцена след турнето от 2015 г., озаглавено "iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour". Както всяко турне на U2, така и новата сценична продукция се възползва от възможностите на последните технологии. Сцената на сегашното турне представлява подобрена версия на иновативната сцена от предишното турне на бандата с LED екран, чиято резолюция е 9 пъти по-голяма от тази на предходния.

За първи път U2 излизат на сцена в Европа преди почти 38 години като тийнейджъри. Професионалният път на музикантите ги отвежда от Маунт Темпъл до Солун, от Нюрнберг до Неапол, от Бирмингам до Будапеща, от Кил до Катовице, от Коимбра до Хожов.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.