Twisted Metal излиза навръх Свети Валентин 2012 г. (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Осмата игра от хитовата моторизирана бойна поредица Twisted Metal, чийто рилийз първоначално бе планиран за октомври т. г., ще излезе ексклузивно за PlayStation 3 на 14 февруари 2012 г., обяви лично режисьорът на играта и президент на студиото производител, Eat Sleep Play – Дейвид Джаф, чрез видео съобщение в PlayStation Blog.

В него е включен и съвсем кратък тийзър на трейлъра на новата Twisted Metal, обявена официално по време на миналогодишното E3.

Още тогава стана ясно, че фокусът в играта ще бъде поставен върху мултиплеър режимите, с капацитет при онлайн игра от 16 души: в split-screen режим на една конзола ще могат да играят до четирима души. Сред нововъведенията в заглавието е мултиплеър режимът Nuke the Boss, противопоставящ една на друга две фракции, всяка от които ще притежава гигантска метална статуя, издигната над земната повърхност от хеликоптер.

Целта на всеки отбор ще бъде взривяването на противниковата статуя чрез ядрен снаряд. Четирите игрални фракции, разкрити към момента, са Clowns, Dolls, Skulls и Preachers, вдъхновени от едни от най-култовите персонажи от поредицата, в това число Sweet Tooth и Mr. Grimm.

Емблематичният камион за сладолед на първия ще бъде включен в автомобилния парк на играта, наред с нови попълнения като моторът Reaper, Roadboat (кола тип Mitsubishi Eclipse), Death Warrant (пето поколение Ford Mustang), Vermin (бус на компания за изтребване на гризачи), Chevrolet Monte Carlo от 80-те години, Meat Wagon (медицински Cadillac Miller-Meteor от 1959 г., подобен на Ecto-1 от Ghostbusters) и Talon (хеликоптер).


Сподели.