Турнири, демонстрации и премиера на WoW: Mists of Pandaria на ON! Gaming 2012

Pinterest LinkedIn +

Между 21 и 24 септември 2012 г. в Inter Expo Center в столицата ще се проведе второто издание на ON! Fest - първия и единствен фестивал в България, който събира най-интересното в съвременното градско изкуство, начини на забавление, спорт и лайфстайл.

Ден след откриването на фестивала с партито "HMSU Класика", в което ще вземат участие LTJ Bukem, Shy FX и Gridlok, ще стартира и горещо очакваният ON! Gaming – сегментът на ON! Fest за игри и технологии, ориентиран към всички, които обичат игрите и са готови да премерят сили в турнири, които искат да изпробват нови заглавия и геймърски аксесоари, които се интересуват от тунинг на компютри или разработка на игри.

Тридневната програма на най-голямото геймърско събитие у нас ще включва международни турнири по трите най-популярни игри в България - Counter Strike 1.6 (5vs5), League of Legends (5vs5) и Starcraft II (1vs1), с общ награден фонд от 2500 лева.

Разбира се, и тази година посетителите на ON! Gaming ще се насладят на вълнуващи представяния и технологични нововъведения. Ще имат възможността да изпробват най-новите геймърски джаджи и конзоли. Особено любопитна ще бъде Assassin's Creed III: Liberation за PS Vita, която се  разработва изцяло от Ubisoft София. Всички посетители на ON! Fest ще могат лично да тестват демото, което беше представено на Gamescom през aвгуст, стига да са над 18 години.

Ако пък искат да срещнат и нейните създатели, ще могат да го направят на второто издание на Game Dev Summit Bulgaria 2012, част от официалната програма на ОN! Fest.

Един от акцентите на миналогодишния ON! Fest - Overclock-състезанието, организирано от Hardware.bg, ще се състои и сега. Всички запалени по големите машини ще видят още по-зрелищни демонстрации по тунинг на мощни компютри.

Сред допълнителните забавления ще бъдат виртуални стрелбища, сцена за виртуални спортове, както и аркадните игри, осигурени от Playground.

ON! Gaming ще приключи на 24 септември 2012 г. с гала - безплатно парти-премиера на дългоочакванoтo новo допълнение на най-популярната масова мултиплейър онлайн игра в света – World of Warcraft: Mists of Pandaria, организирано съвместно с най-големия дистрибутор на играта за България - "Пулсар" ЕООД.

ON! Fest се организира от Gaming Entertainment и Inter Expo Center.

Билети за ON! Fest >>


Сподели.