Трудна песен на Селин Дион донесе поредна победа на Стефан Илчев (видео)

Pinterest LinkedIn +

Стефан Илчев спечели поредна награда в "Като две капки вода" с образа на Селин Дион и песента с предизвикателно висока тоналност "All by myself". Въпреки притесненията си изпълнителят вдигна на крака публиката и получи поздравления от продуцента на шоуто Маги Халваджиян, който възкликна: "За такива моменти правим това шоу!". Стефан добави, че някои от движенията в имитацията му са заимствани от изпълнение на певицата в Лас Вегас, което той е имал възможност да види на живо.
 ​
Бившият вокал на D2 – Дичо – стана вокал на U2 за една вечер с образа на култовия фронтмен Боно. "Посланието на тази песен е, че независимо от различията всички ние сме хора и трябва да си помагаме", каза рок изпълнителят минути преди излизането си на сцената.

За разлика от предишния си двоен образ, когато заложи на танците, този път Тита акцентира върху емоцията в изпълнението на Шер и Ерос Рамацоти. Милко Калайджиев призна, че е изкарал празниците в репетиции за един от най-сложните образи от участието му в шоуто – този на Лили Иванова. "Независимо че нямаш нищо общо с Лили Иванова, ти си изключително готин и аз много харесвам преобразяванията ти!", заяви гостуващият член на журито Виктор Калев. На противоположно мнение се оказа Фънки, който стана и прегърна попфолк певеца с адмирации за изпълнението му.
 
Петя Буюклиева се превърна в руската Алла Пугачова. Папи Ханс внесе романтика в залата с една от емблематичните балади на Енрике Иглесиас, а Деси Добрева получи безапелационна подкрепа от журито за фънк звученето на The Weekend, чиято визия е изграждана от гримьорите в продължение на шест часа.  Мария Илиева беше обявена за участник "без лимит" на възможностите, след като премина успешно и в полето на фолклорната музика с Верка Сидерова.

Специален гост на шоуто беше и Димитър Бербатов, който представи млади таланти, подкряпени от неговата фондация. "Това е предаването, в което всички празнуват таланта! Това правим и в нашата фондация – подкрепяме таланта на тези деца, които стигат до международни успехи и олимпиади. Благодаря на всички тях, които продължават да развиват и мен в професионален и житейски план. Благодаря на Маги Халваджиян за възможността да бъдем тук!", каза развълнуван българският футболист.

Следващия понеделник Дичо ще бъде Албано и Ромина, а Деси Бакърджиева ще имитира Милко Калайджиев. Тита ще се върне в ранните години на Бритни Спиърс, а Петя ще опита истинско рок звучене с "Kiss". Милко Калайджиев ще избира между братя Аргирови, а Папи Ханс ще запее един от летните хитове на Криско. Мария Илиева ще бъде кралят на българската естрада Емил Димитров, а Стефан Илчев ще имитира друг участник в шоуто – самата Мария Илиева.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.