Tron + DaftPunk + Re-Volt =? Неоновият рейсър Nitronic Rush излиза за PC на 11 ноември

Pinterest LinkedIn +

В деня на световната премиера на високобюджетната пета продукция от The Elder Scrolls сериите – Skyrim, независимото студио Team Nitronic към американския колеж Digipen Institute of Technology с фокус върху компютърните изкуства и науки ще издаде Nitronic Rush – сървайвъл рейсинг игра с футуристична неонова визия, напомняща тази на филмите за Tron.

Играта е съвместима единствено с PC и е определяна от създателите си – студенти в Digipen, като "трибют към рейсинг класиките от 90-те години", въпреки че по отношение на визията, звука и механиката Nitronic Rush е много по-различна и модерно изглеждаща.

Също така действието, извършвано от играчите чрез управляваните от тях неонови превозни средства, не се ограничава до шофирането върху определено трасе, а включва  скокове и полети с бонус точки за извършването на определени фигури.

Сред поддържаните от Nitronic Rush режими са Hardcore, Challenge и Stunt, а повече за естеството на геймплея и визията на играта заинтересованите могат да намерят в официалния й сайт Nitronic-rush.com/, от където ще може да бъде закупена след 11 ноември.

Сподели.