Тримата мускетари (The Three Musketeers)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, Германия, 2011, 110 мин. Режисьор: Пол Андерсън Сценарист: Алекс Литвак, А. Дейвис С участието на: Орландо Блум, Мила Йовович, Логан Лерман и др. Екшън, адвенчър

За филма:

През годините класиката на Александър Дюма се е радвала на много и най-различни като вид екранизации, но настоящата безспорно е най-изпълнената с динамика, екшън и наситена откъм визуалност. Всъщност това е и съвсем очаквано, като се има предвид, че режисьор е човекът, създал хитовата поредица „Заразно зло” Пол Андерсън (Paul W. Anderson).

В каста пък откриваме и половинката му Мила Йовович, която е в доста нетрадиционната роля на Лейди де Уинтър. Ако сте решили, че с това звездният актьорски състав се изчерпва, да опитаме пак – тийн надеждата на Холивуд Логан Лерман е Д’ Артанян, Орландо Блум – дюкът на Бъкингам, Кристоф Валц – кардинал Ришельо, а Матю Макфейдън, Рей Стивънсън и Люк Евънс са съответно Атос, Портос и Арамис.

И за да е удоволствието пълно, основна тема в саундтрака е новият сингъл на Take That – When We Were Young, а самият филм е в модерния 3D формат.

Историята:

Младият Д'Артанян напуска дома си, за да се присъедини към личната охрана на краля на Франция. Съдбата го сблъсква с трима от най-добрите мускетари – Атос, Портос и Арамис. С тяхна помощ той проваля кoвaрните интриги в кралския двор.


Сподели.