Tрима от най-големите злодеи на Game of Thrones в неочаквано влюбчиво трио

Pinterest LinkedIn +

Теон Грейджой, Рамзи Болтън и Рууз Болтън влизат в студиото на ток шоу и сядат заедно на мекото диванче... това звучи не като началото на виц, а по-скоро като началото на филм на ужасите, нали? Да, ама не! Оказва се, че с тримата събрани на едно място не винаги трябва да има фатални последици, в случая актьорите по време на гостуването си при Джими Кимъл решават да демонстрират реалните си чувства един към друг. И любов ли бе да го опишеш! А в името на менталното си здраве, си пожелаваме да видим малко повече подобна нежност в новия сезон на Game of Thrones.

Теон Грейджой, Рамзи Болтън и Рууз Болтън влизат в студиото на ток шоу и сядат заедно на мекото диванче... това звучи не като началото на виц, а по-скоро като началото на филм на ужасите, нали?

Да, ама не! Оказва се, че с тримата събрани на едно място не винаги трябва да има фатални последици, в случая актьорите по време на гостуването си при Джими Кимъл решават да демонстрират реалните си чувства един към друг. И любов ли бе да го опишеш!

А в името на менталното си здраве, си пожелаваме да видим малко повече подобна нежност в новия сезон на Game of Thrones. 


Сподели.