Trials Evolution стана най-бързо продаваната XBLA игра

Pinterest LinkedIn +

Отлично оценената от критиката 2.5D рейсър игра Trials Evolution на финландското студио RedLynx, собственост на европейския гигант Ubisoft, стана най-бързо продаваното Xbox Live Arcade заглавие на всички времена, разбивайки досегашния рекорд за най-голям брой изкупени копия за един ден.

Продължението на издадената през 2009 г. като част от промо кампанията Xbox Live Summer of Arcade платформена игра с мотоциклети Trials HD е първото заглавие от актуалната кампания Arcade NEXT, под чийто знаменател в дигиталната платформа на Microsoft предстои да излязат Bloodforge, Fable Heroes и Minecraft: Xbox 360 Edition.

Геймплеят на Trials Evolution, чиито графики за триизмерни, предоставя на играчите възможността да играят както в мрежа с още един, двама или трима играчи, така и самостоятелно. Прогресът в соловата кампания, която включва 60 трасета, носи in-game бюджет, позволяващ да бъдат направени подобрения както по външния вид на пилота, така и на неговия мотор.

Подобно на Trials HD, поведението на обектите в Evolution е подчинено на законите на физиката, а разнообразието от трасета на практика е неизчерпаемо, тъй като играта включва редактор на карти – същият, използван от RedLynx. Trials Evolution излезе на 18 април и може да бъде закупена за 1200 Microsoft Points.


Сподели.