Три парчета на Depeche Mode в новото DLC на Rock Band 3

Pinterest LinkedIn +

Три парчета на Depeche Mode вече могат да бъдат изпълнявани на виртуалната сцена на Rock Band 3 от притежателите на Xbox 360, Wii и PlayStation 3 версиите на музикалната игра на Harmonix Music Systems, издадена от MTV Games и Electronic Arts през октомври 2010 година. Това са Personal Jesus, Never Let Me Down Again и Policy Of Truth, като Personal Jesus предоставя възможността на напредналите да симулират изпълненията си максимално достоверно в режимите Pro Guitar и Pro Bass.

Rock Band 3 е първата игра от хитовата поредица, поддържаща кийборд симулация посредством миди-контролер от 25 клавиша – инструмент, изпълняващ централна роля в музиката на Depeche Mode (и ръцете на Мартин Л. Гор), както и включените в ъпдейта парчета.

Извън Depeche Mode DLC, като самостоятелен Rock Band 3 сингъл на 8 март излезе и песента I Will Possess Your Heart на Death Cab for Cutie. На същата дата стартира и Rock Band Network 2.0 с добавен Pro Keys режим, а на 1 март плейлистът на играта от над 1000 парчета се увеличи с четири трака на Nine Inch Nails, в това число Head Like a Hole.

Сподели.