Тri-O-Five с нов сингъл в Щатите

Pinterest LinkedIn +

Тri-O-Five ще представят чисто новата си песен No Were To Go на специален концерт в Sofia Live Club на 5 февруари от 23.00 часа.

"No Were To Go е старо парче, което наскоро завършихме, защото американският лейбъл Blockheads Recordings пожела да го издаде като сингъл", каза за Avtora.com басистът на групата Wahtony.

"Осъществихме връзката с тях чрез един известен DJ - Asad Rezvi, който често идва в България през лятото. Той е част от лейбъла и искаше да направи ремикс на No Were To Go. Свърза се с тях, те ни пратиха договор и ние го подписахме".

Сингълът ще бъде издаден на винил, а след софийския лайф групата ще го представи и на Winter Music Conference в Маями, САЩ.

No Were To Go е R'n'B в типичния за Тri-O-Five грууви стил, но текстът залага на теми като отчуждението, самотата и безсмислието на насилието.

Бандата обаче няма притеснения за това, че е контрапункт на лежерния им стил: "Права си, текстът наистина е малко нетипичен, но в музиката важен е начинът на поднасяне. От друга страна, тези теми идват на Майкъл много естествено. No Were To Go е писана по времето, когато е бил в американската армия.", издаде Wahtony.

Засега Тri-O-Five не планират снимане на клип, но обещават да превърнат петъчната вечер в едно от най-яките партита през февруари.

"Продължаваме традицията с изненадите на входа, а надсловът на вечерта ще бъде Good Music, Good People, Good Vibes".

Тri-O-Five са в Sofia Live Club на 5 февруари  от 23.00 часа.

Автор: Елена Пенева, [email protected]

Виж интервю с Тri-O-Five >>

Виж снимки наТri-O-Five >>


 

Сподели.