Траш метълките от Kittie стават моделиерки

Pinterest LinkedIn +

Модната компания на барабанистката и вокалистката на канадската траш метъл банда Kittie носи името "Poisoned Black" и вече е официално открита на адрес www.poisonedblack.com.

След неколкократни забавяния и отлагания, онлайн магазинът на Мерседес (Mercedes, барабани) и Морган Ландър (Morgan Lander, вокали) вече работи нормално. Макар че предприятието засега едва прохожда, момичетата се надяват то да се разрастне, а междувременно се забавляват, като сами позират с дрехите, които са сътворили.

По думите на девойките, целта на компанията е "да придадем на млaдите хора днес колкото се може по-рокендрол вид. Отдавна си мечтаем за това и ето че сега можем да осъществим мечтата си. Макар че започваме с малко неща, ние имаме доста идеи и много скоро ще можем да ви предложим богат избор. Можете да сте сигурни, че с нашите дрехи определено ще се отличавате на фона на околните."

Що се отнася до музиката им, девойките се подготвят за северноамериканското си турне, което започва в края на месеца. Вокалистката Морган е отрекла напълно слуховете, че групата се е разпаднала след напускането на китаристката и басистката и прекратяването на работата на бандата с дългогодишния им издател Artemis Records. Последният засега албум на трашарките - "Until The End" - излезе миналата (2004) година.

Сподели.