Топките на Christopher Walken

Pinterest LinkedIn +

Участие в комедията "Balls of Fury" е най-новият ангажимент в натоварената програма на холивудската звезда Кристофър Уокън (Christopher Walken). Добре известен и на онези, които вместо кино предпочитат да гледат видеоклипове (напр. Fatboy Slim), Уокън влиза в ролята на криминален бос с афинитет към пинг понг топките.

Главната роля във филма, на чело на който ще застане режисьорът Робърт Бен Гарант (Robert Ben Garant), е поверена на Дан Фоглър (Dan Fogler), който ще играе бивш шампион по тенис на маса.
 
Като такъв правителството му поръчва да се внедри в средите на подземни криминални групировки, бос на една от които е героя на Уокън, между които тече аматьорски турнир по тенис на маса. Томас Лейн (Thomas Lennon), който заедно с Гарант е написал сценария за лентата, също има роля в нея.
 
Очаква се снимките за "Balls of Fury" да стартират в началото на лятото. Междувременно Уокън ще се появи в още няколко нови филма. Заедно с Адам Сандлър (Adan Sandler) той реализира комедията "Click", чиято премиера е през лятото, а други два проекта са в начален стадий. В "Man of the Year" ще му партнира Роби Уилямс (Robin Willilams), а Хоакин Финикс (Joaquin Phoenix) - в "We Own the Night".
 
Виж "Weapon of choice" на Fatboy Slim feat. Christopher Walken ТУК
Сподели.