Топ събитията тази седмица

Pinterest LinkedIn +

ТАЗИ СЕДМИЦА

ENRIQUE IGLESIAS

Дата: 14 май 2016
Час:
20:00
Място:
Арена Армеец
Билети: купи тук

Поради огромния интерес и молбите на фенове, които не успяха да се сдобият с билети за концерта на Енрике Иглесиас през декември, суперзвездата се завръща в столичната зала "Арена Армеец" за второ шоу. Организаторите обръщат внимание, че са предвидени едва 8 хиляди билета за България, като останалите ще бъдат предоставени за продажба в съседните Румъния, Гърция и Турция.

 

KINGS ON ICE

Дата: 23 април 2016 
Час:
20:00
Място:
Арена Армеец
Билети:
45-130 лв.

Евгени Плюшченко е от онези спортисти, за които не съществуват подходящи епитети или определения. Той е най-големият майстор в света на фигурното пързаляне и вече се надпреварва само и единствено със себе си. В столичната "Арена Армеец" ще гостуват "Кралете на леда" от Русия, Франция, Чехия, Япония за едно незабравимо шоу под съпровода на цигулката на Едвин Мартон.

 

ТУРАНДОТ

Дата: 24 февруари 2016
Час: 20:00
Място: зала 1, НДК
Билети: тук

Легендата за жестоката китайска принцеса Турандот оживява на фона на Пучини под диригентската палка на Найден Тодоров и оркестъра на Русенска опера. Италианското сопрано Франческа Патане и доказалият своя талант тенор Марио Маланини ще са главните действащи лица заедно с носителката на "Кристална лира" Мария Цветкова и солистите Александър Крунев и Пламен Бейков.

 

ОЩЕ СЪБИТИЯ

I Love the 90's

Дата: 11 юни 2016
Час: 20:00
Място: TBA
Билети: eventim.bg

C-Block се завръщат у нас за петото издание на концерта "Обичам 90-те". Изпълнителите на хита Time is Ticking Away ще се включат в ретро партито за трети път в компанията на La Bouche и Fun Factory.

 

FOREIGNER

Дата: 12 юни 2016 
Час: 20:00
Място: Арена Армеец
Билети: 60-120 лв. (избери тук)

Една от най-успешните групи в света с продадени над 70 милиона албума включи София в актуалното си европейско турне. Рок ветераните ще изпълнят вечните си хитове, създадени през последните 30 години.

 

ZUCCHERO

Дата: 15 ноември 2016
Час: 20:00
Място: зала 1, НДК
Билети: тук

Италианският поп певец и композитор Zucchero с еднакъв успех изпълнява различни стилове - блус, госпел, соул, рок, фънк. Българската публика ще се наслади на песни от новия му албум, както и на неустаряващите му хитове.

 

Большой Московский Цирк - "UFO"

Дата: 5 март 2016
Час: 20:00
Място: Арена Армеец
Билети: 40-100 лв.

Циркови номера на ръба на човешките възможности, изпълнени от най-добрите руски артисти. Оркестър на живо, зрелищни аудио-визуални инсталации, създаващи дълбоки пространствени усещания за космически полет, планетарни образи и галактически пейзажи. 

Сподели.