Tоп манекенки се разголиха за корица на списание

Pinterest LinkedIn +

Топ манекенките на агенция Visages застанаха пред обектива на Васил Германов, за горещи фотосесии в новия брой на мъжкото списание FHM.

Освен еротичните фотоси Таня Илиева, Ирена Милянкова, Деси Костова, Блага Митева и Кристина Несторова направиха и куп неочаквано откровени признания в интервюта за медията.

“Имам турска кръв”, обяви Таня Илиева. "Харесвам тялото си, но като цяло не полагам особено грижи за него. Смятам, че грижите за трите ми деца са най-добрият фитнес", откровеничи Ирена, а Деси Костова твърди, че поддържа перфектните си крака и дупе "с много мисъл и медитация". Кристина Несторова се съблазнява от мръснишки погледи, харесва вирнатото си дупе, а бюстът си нарича “нахален”.


Звезделина Снимка FHM

Акцент в броя е огнената фотосесия на 19-годишната Звезделина – финалистка от конкурса FHM Bulgaria's Next Top Model. Сексапилната тинейджърка притежава 108-сантиметрови крака и заявява: "Може да съм само на 19, но смея да твърдя, че имам голям опит в секса!"


Ники Белучи Снимка FHM

Читателите на FHM могат да се запознаят и с атрактивната личност на бившата порно актриса и настояща диджейка Ники Белучи, която ще е звезда на хаус партито в столичния клуб Jim Beam на 14 март.

Броят акцентира още върху риалити репортаж какво се случва с човешкия организъм след 6 седмици на стероиди.

Сподели.