Топ 10 най-интересни калъфчета за iPad

Pinterest LinkedIn +

Таблетите са може би най-модерната технология, която хората започнаха да използват. Успехът им отначало не бе съвсем сигурен, но само няколко месеца след старта на конкуренцията на този пазар, смело може да се каже, че за тях бъдеще има.

Точно това кара все повече производители на аксесоари за технологии да обръщат внимание и на таблетите. Комбинацията от най-интересните подобни продукти, които могат да се намерят в мрежата и най-продавания таблет - iPad, ни подтикна да съставим класацията Топ 10 iPad калъфчета.

Повечето от вас, които притежават този таблет, вероятно го носят в чантата си, но вече можете да сте много по-разнообразни и интересни, стига да изберете едно от следващите ни предложения:

1. Etch A Sketch
 

Това е калъфче, на което определено ще се спрете, особено ако използвате своя iPad за забавление.

Аксесоарът е шанс за вас да разчупите сериозния вид на устройството, като същевременно го предпазите от редица повреди и амортизация.

2. iMaxi

 

Въпреки че на пръв поглед изглежда малко странно и честно казано дори се поколебахме дали да го включим в този Топ 10, iMaxi се продава като топъл хляб на сайта на компанията, която го произвежда и е едно от най-сигурните решения.

Направен така, че да прилича на нещо, използвано от дамите доста често, iMaxi предотвратява всякакви инциденти, които могат да възникнат с вашия таблет, дори изпускане. Нещо повече - когато е затворен, този "кейс” прилича на обикновена чанта, така че даже външният му вид може да се нарече дискретен.

3. iPad като книга

Говорейки за дискретност обаче, няма как да не се спрем на модела, който "маскира” вашия таблет като книга.

Подобен аксесоар се продава и за друг продукт на Apple - Маc Book, но смело можем да кажем, че тук е доста по-успешен. Никой няма да разбере какво носите, докато не се окаже, че вашата стилна книга всъщност е модерен таблет.

4. iPad Waterproof

В много от случаите подобно "ежедневно” устройство като таблета се използва в компанията на редица течности - кафе, сок, вода и т.н. Точно затова в нашата класация нямаше как да не сложим и калъф, който напълно да изолира вашия таблет от течности.

Продуктът по никакъв начин не загрозява вашата джаджа, като я прави много по-сигурна, така че можете да я вземете дори на лодка през лятото и да не се притеснявате.

5. Рамка-калъф за iPad


Въпреки че трудно може да пренасяте таблета си с този калъф, начинът по който той изглежда ни накара да го включим в класацията.

Лесно можете да превърнете модерния си таблет в стилна картина на своята стена и да блеснете с някое историческо творение на велик художник.

6. RibCage

Преминаваме и към малко по-стилните решения. Какво ще кажете за калъф, който да прилича на извънземно?!

Точно на този хит залагат производителите от Switch Easy, които осигуряват едновременно сигурност и впечатляваща модерна външност. Самият аксесоар е направен от специална кожа, която да предпази максимално вашия таблет.

7. Swarovski

Ако обичате малко по-бляскави неща, то строгият вид на вашия iPad може лесно да се разнообрази с този калъф. Той е покрит с близо 6 000 различни по вид и размер кристали Swarovski.

Дизайнерите на компанията DSstyles са направили продукт, който да струва повече дори от самия таблет, но той определено си заслужава, най-малкото заради неподправената си красота.

8. Bacon iPad case

Това калъфче е за тези от вас, които искат да са различни.

С него вашият таблет ще прилича на покрит с голямо парче сочен бекон iPad. Малко е странно в началото, но след време става интересно и дори симпатично.

9. iArm

 

Този аксесоар, който може да ви се стори и шега, всъщност е абсолютна реалност. Той е предназначен за хора, които не искат да се разделят с i-джаджата си за нищо на света.

Компанията, която го предлага, има и други подобни решения, но съвместимото с iPad позволява свобода на действие с повече от няколко устройства, а освен това внася и някаква сигурност в използването на таблета.

10. Дървен калъф
 

Един от най-стилните начини да защитите своя таблет и същевременно с това той да остане лесен за работа е именно този.

Дървеният калъф е екологичен - изработен е от специални материали, а освен това е много удобен, тъй като има и специална поставка за бюро.

Сподели.