Тони Бенет ще издаде Viva Duets през октомври

Pinterest LinkedIn +

Легендарният изпълнител и носител на 17 награди Грами, Тони Бенет (Tonny Bennett), ще издаде новия си студиен албум Tony Bennett: Viva Duets на 22 октомври с Columbia Records. Преди реализирането му, феновете ще могат да чуят дуета с Марк Антъни For Once In My Life, чиято премиера беше на 26 септември.

VIVA DUETS е третата част от дуетния проект на изпълнителя и включва някои от най-големите имена на латиноамериканската музикална индустрия. Албумът представя най-популярните песни на Тони Бенет в нови дуетни интерпретации с Кристина Агилера (Christina Aguilera), Шайен (Chayanne), Глория Естефан (Gloria Estefan), Хуан Луис Гуера (Juan Luis Guerra), Талия (Thalía), Франко де Вита (Franco De Vita) и др. VIVA DUETS е истинско интернационално предизвикателство от двуезични изпълнения между артисти от 9 държави и 3 континента.

Проектите DUETS и DUETS II се превърнаха в най-продаваните албуми в цялата звукозаписна кариера на Тони Бенет до момента с двоен платинен статус и с няколко награди Грами.

С албума DUETS II Тони Бенет се изкачи директно на 1-во място в Billboard Top 200 и по този начин стана най-възрастният артист (на 85 г.), оглавил класацията за албуми. DUETS също постигна сериозен успех и беше на първо място в класациите за албуми на редица държави, включително Португалия и Мексико.

Сподели.