Том Влашиха пред българската публика: Още не съм гледал седми сезон на GoT

Pinterest LinkedIn +

"Ще ви кажа една тайна, още не съм гледал седми сезон на Game of Thrones" – сподели на среща с български журналисти популярният актьор от сериала Том Влашиха и дори се пошегува, че не иска да чува спойлери за продукцията.

Том, заедно с актрисата Кийша Касъл-Хюз, която също участва в супер продукцията, са в България по покана на HBO. Двамата участваха в пресконференция в рамките на провеждащото се в момента изложение "Aniventure Comic Con". Те разказаха подробности за продукцията и за живота си на среща с медиите преди броени минути, в която взе участие и журналист от Avtora.com

"Моят професионалнен живот се промени изцяло благодарение на шоуто. Получавам много оферти, въпреки че ролята ми в него не беше кой знае колко голяма. Личният ми живот обаче не се е променил особено, макар че сега съм дори по-рядко вкъщи" – сподели Том Влашиха, който играе ролята на Джакен Х'Гар в Gаme of Thrones.

Според актьора всички сюжетни линии, които вървят в сериала е, грабват зрителите и те ги съпреживяват много силно. "Не знам дали някой ще седне на този трон, или може политическата система да се смени и накрая на него да няма никой" – добави той.

"Тронът стана един символ на война и разрушения и мисля, че към края съдбата му е самият той да бъде унищожен. Но ако някой трябва да е на този трон, аз съм доброволец" – пошегува се актьорът.

Той сподели също, че много харесва провеждащия се в София "Aniventure Comic Con". "Когато играеш за киното или телевизията, някак си връзката с аудиторията ти се губи, в сравнение с театралните представления. Затова много обичам събития като днешното, защото на тях имам възможност да се срещна с феновете и това, което виждам тук, е изключително приятно".

Утре, 10 септември, в 12:30 започва Facebook чатът с двамата актьори на страницата на HBO България.

Сподели.