Том Круз вероятно ще е първата звезда, която ще снима филм в специално създадено студио в космоса

Pinterest LinkedIn +

Британската компания "Space Entertainment Enterprise" (S.E.E) възнамерява да построи първото филмово студио в космоса, съобщава "Variety".

Компанията продуцира предстоящия филм на актьора и режисьора Том Круз и обещава, че за заснемането му ще бъде изградено не само филмово студио, но и фитнес зала в космоса. Те ще бъдат разположени в отделен модул, наречен SEE-1, който е предназначен „за художници, продуценти и творци, които искат да създават съдържание в микрогравитация“.

"SEE-1 е невероятна възможност за човечеството да се премести в друга реалност и да отгърне вълнуваща нова страница в космоса" - се казва в изявление на основателите на компанията Дмитрий и Елена Лесневски.

Заглавието и датата на излизане на филма с Том Круз все още не са разкрити. През 2020 г. "Sun" съобщи, че актьорът планира да лети в космоса, за да заснеме една от последните части на франчайза "Мисията: Невъзможна". Беше отбелязано, че актьорът е готов да похарчи голяма сума пари за изпълнение на плана си и преговаря за това с представители на Националната администрация по аеронавтика и космос на САЩ.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.