Том Круз: "Трагедията на Джон Траволта е ужасяваща"

Pinterest LinkedIn +

Том Круз (Tom Cruise) определи трагичната загуба на 16-годишния син на Джон Траволта (John Travolta) - Джет (Jett) като "ужасяваща". Последователят на Сциентологията изказа съболезнованията си в телевизионното предаване "The View".

"Джон ги обожаваше. И двете си деца", каза Том Круз по време на гостуването си в шоуто. "... Това е нещо, което не мога да опиша с думи".

Круз, който заедно с Траволта и съпругата му Кели Престън (Kelly Preston) са последователи на Сциентологията, определи семейството като "невероятни родители и прекрасни хора".

На въпрос на водещата Барбара Уолтърс (Barbara Walters) дали е възможно и Сциентологията да е причина за трагедията, Том Круз бе категоричен, че религията не отрича медицината, а напротив.

16-годишният Джет Траволта почина на 2 януари по време на семейна ваканция на Бахамите, след като бе открит в безсъзнание в банята на къщата.

Освен съболезнования от множество фенове, Джон Траволта и Кели Престън получиха подкрепа от много звезди като Том Круз, Лиса Мари Пресли, Упи Голдбърг и др.
Сподели.