Том Харди потвърди, че следващата му роля е на Ал Капоне

Pinterest LinkedIn +

И сега ни е трудно да устояваме на английския чар на Том Харди, а какво ли ще стане, след като го видим в най-новата му роля на Ал Капоне?

Актьорът потвърди, че ще влезе в образа на известния гангстер в новия филм "Fonzo", с впечатляващ кадър в Инстаграм, който коментира накратко "Time for Al Cap":
Том Харди ще играе Ал Капоне


Предстоящият филм ще се фокусира върху последните години на гангстера, когато той излиза от затвора, след като излежава присъдата си за укриване на данъци. Харди ще трябва да влезе в образа на измъчвания от миналото си Ал Капоне, който на всичкото отгоре е и дезориентиран вследствие на усложнения от нелекуван сифилис. След освобождаването си от затвора мафиотът изживява последните си дни в своето имение във Флорида и умира едва 48-годишен, през 1947 г.

"Имало едно време един безмилостен бизнесмен и шпионин, който управлявал Чикаго с железен юмрук. Ал Капоне е най-скандалният и най-страшният гангстер в американската история", гласи синопсисът на филма. По лентата се работи от няколко години. Тя ще бъде режисирана от Джош Транк, работил по "Фантастичната четворка".

Очаква се снимките да започнат през април и имаме всички основания да се надяваме на кадри от снимачната площадка, защото познаваме щедростта на Том Харди в това отношение – актьорът често споделяше какво се случва зад кулисите при заснемането на фантастиката "Венъм", чиято официална премиера пък предстои през октомври.

Остава въпросът дали този път секс символът Том Харди ще да успее да плени сърцата ни с ролята си на умиращия сифилистик Ал Капоне.
Сподели.