Ето коя е жената, спечелила сърцето на Том Харди (снимки)

Pinterest LinkedIn +

Шарлот Райли е дамата на сърцето на Том Харди.

Няма съмнение, че актьорът е един от най-сексапилните мъже в света. Той е като доброто вино, което, колкото повече остарява, толкова по-хубаво става. А и наскоро беше обявен за най-желания мъж в родната си Великобритания.

За съжаление на милиони фенки, той е зает. Харди се ожени за Шарлот Райли през 2014 г., а година по-късно се роди първото им дете. Ето какво знаем за Шарлот, която също е актриса.

Тя е родена на 29 декември 1981 г. в Дърам, Англия. Учи лингвистика в местния университет, а по-късно продължава образованието си в престижната Лондонска академия за музикално и драматично изкуство. Нея са завършили популярни лица като Бенедикт Къмбърбач, Рут Уилсън, Чуетел Еджиофор и Дейвид Оуелоу.

Шарлот и Том се запознават на снимачната площадка на телевизионната адаптация на романа "Брулени хълмове" през 2009 г. Тя се снима редом до Том още в "The Take" и "Peaky Blinders".

Обожава да пише. През 2004 г. печели награда като съавтор на комедията "Shaking Cecilia". Пеенето също ù се удава. Била е част от банда на име "The Flirtinis". Посещавала е и училище за клоуни.

Влиза в ролята на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън в противоречивата тв драма "Крал Чарлз 3". 

Сподели.