Том Ханкс и Тим Алън в тандем в нов филм на Disney

Pinterest LinkedIn +

Том Ханкс (Tom Hanks) и Тим Алън (Tim Allen) отново ще работят заедно по пълнометражна филмова продукция, след като през последните 15 години три пъти си партнираха в студиото на Pixar, записвайки репликите на главните герои в анимационната поредица Toy Story - Уди (Ханкс) и Баз Светлинна година (Алън).

В Jungle Cruise Том Ханкс ще се превъплъти в семеен мъж, а Тим Алън - в капитан на туристическа лодка, развеждаща посетителите в един от тематичните паркове на Disney. Дейвид Хоберман (David Hoberman) и Тод Либерман (Todd Lieberman), които са сред съпродуцентите на Дарън Аронофски (Daren Aronofski) и Марк Уолбърг (Marc Walberg) в номинирания за Оскар The Fighter, ще продуцират лентата през своята компания Mandeville.

Изборът на режисьор ще бъде направен след завършването на работата по сценария, поверена на номинирания за Оскар Роджър С. Х. Шулман (Roger S.H. Schullman), чиято филмография включва не едно и две заглавия на Disney, епизод от Alf, както и оригиналния сценарий на първия филм от поредицата Shrek.  

Сподели.