Официално: Warner Bros. уволни Чарли Шийн от Two and a Half Men, той прави свое ТВ шоу

Pinterest LinkedIn +

За съжаление на милионите почитатели на хитовата сага "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men), новината вече е официална. Warner Bros. обяви уволнението на звездата Чарли Шийн (Charlie Sheen) от екипа на популярния сериал.

В комюникето се посочва, че актьорът се е "предал на саморазрушението", а заради неадекватните си реакции, е провалил нееднократно снимките на "Двама мъже и половина".

Това окончателно слага край на надеждите, че в крайна сметка двете страни могат да стигнат до споразумение, както и на слуховете, че Two and a Half Men може да достигне дори до 10-ти сезон.

Самият Чарли Шийн реагира мигновено и в типичния си стил отсече пред TMZ: "Благодаря ти, Боже! Най-сетне съм свободен!".

Все още няма информация дали и самият сериал "Двама мъже и половина" ще бъде окончателно прекратен или ще се търси заместник на вече бившата звезда в каста му.

Чарли обаче, едва ли ще остане без работа – милиардерът Марк Кубан (Marc Cuban), който притежава ТВ мрежата HDNet, разкри, че двамата преговарят Шийн да стартира свое собствено шоу в канала му. По всяка вероятност става дума или за реалити, или за ежедневно Talk show.


Сподели.