Тодор Колев е звездата в новия български сериал "Сутрешен блок" по TV7

Pinterest LinkedIn +

TV7, заедно с една от водещите продуцентски компании Old School Productions, снимат нов комедиен сериал, който още този месец ще влезе в програмата на телевизията.

Голямото си завръщане на екран ще направи любимецът на няколко поколения – легендарният български комик Тодор Колев, на когото е отредена и главната роля в продукцията.

"Сутрешен блок" ще разкрива по свеж и забавен начин случки от кухнята на телевизията. На звездата Тодор Колев партнират млада и красива ко-водеща, амбициозна, но страхлива редакторка, дори собствената му дъщеря – актрисата Албена Колева, които заедно с целия екип на сериала успяват да уцелят перфектната доза добро насторение за телевизионно забавление.

Още в първите епизоди зрителите ще се насладят на злободневни коментари с участието на Светльо Витков като гост-звезда във втори епизод, където ще коментира президентските избори. Потвърдено е участието и на една от най-популярните и обичани телевизионни водещи – Кака Лара (Лара Златарева), която, макар и водеща на нощен блок, ще разбере каква е атмосферата в нюзрума рано сутрин.


Сподели.