Криминалният екшън сериал "Праведен" потегля в българския ефир (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

През април bTV Action ще зарадва любителите на високия адреналин с премиерния сериал "Праведен" (Justified). Криминалният екшън стартира на 21 април от 22:00 часа и ще се излъчва всеки уикенд с повторения в неделя от 11:30 часа.

В "Праведен" консервативният маршал Райлън Гивънс е преназначен от Маями в родния му, беден, провинциален, миньорски град в източен Кентъки. Гивънс е служител на закона, запазил стила на 19 век, който налага чувството си за справедливост по начин, който го превръща в мишена за престъпниците и причинява противоречия с началниците му.

Този конфликт довежда до преназначаването му в американски окръг, който покрива града, в който Гивънс е израснал. Той е анахронизъм – корав и убедителен джентълмен, който намира маниерите си за очарователни, но никога не отстъпва.

Зад спокойната му осанка се крие един ядосан мъж, израснал в трудни условия в провинциалния Кентъки с баща извън закона, който знае повече за това какъв не желае да бъде, отколкото какъв всъщност е. 

Сериалът е високо оценен от критиците - получава четири номинации и една награда Еми през 2010 година, както и престижната награда "Пибоди", отново през 2010 година. 

В ролите зрителите ще видят Тимъти Олифънт, Уилиям Рагсдейл, Джоел Картър, Дъг Доу, Уолтън Гогинс, Деймън Хериман и др. Режисьор на "Праведен" е Греъм Йост. 


Сподели.