Финалът идва! Приключиха снимките на хитовия сериал "Стъклен дом"

Pinterest LinkedIn +

На 31 март беше последният снимачен ден на "Стъклен дом". След повече от две години снимки, които стартираха на 15 февруари 2010 г., над 5000 снимачни часа, четири излъчени сезона и близо 70 астрономически часа в ефир, хитовият сериал на bTV достигна до своя логичен финал.

През снимачната площадка на поредицата, която постави началото на нова ера в производството на модерното телевизионно кино в България, преминаха 626 актьори с главни, второстепенни и епизодични роли и хиляда статисти.

Две от звездите на сериала - Калин Врачански и Елена Петрова, заснеха в петък последните си сцени. Актьорите признаха, че екипът на "Стъклен дом" много ще им липсва и обещаха, че финалните епизоди ще бъдат зашеметяващи.    

В предстоящия финален сезон героите ще преминат през сложни житейски избори, много катаклизми, опасни сблъсъци, пресъздадени чрез уникални драматични и екшън сцени.

Освен добре познатите герои и актьори, в "Стъклен дом: Спасението" участие ще вземат и редица известни лица. Сред тях е автомобилният състезател Пламен Кралев.

Неговият герой ще се включи в един от най-сериозните конфликти - между Шаки и семейството на Боряна и Камен. Зрителите ще видят сцени със зрелищни каскади с негово участие. 

Сподели.