Точни дати и нови подробности за Tropico 4: Modern Times

Pinterest LinkedIn +

Следващата порция добавено съдържание за конструктивната стратегическа симулация Tropico 4 на българското студио Haemimont Games ще излезе за Xbox 360 на 27 март, а PC версията ще направи своята премиера на 3 април, обявиха издателите на поредицата – Kalypso.

Озаглавен Modern Times, експанжънът ще може да бъде закупен срещу 1200 MSP или $15 – близо четири пъти по-висока цена от тази на досега издадените две DLC-та Plantador и Junta Military, което се обяснява от много по-големия обем на предстоящата добавка.

Както се подразбира от заглавието й, тя ще пренесе играчите и техният El Presidente от годините на Студената война в съвременността и бъдещето. С настъпването на "Модерните времена" на екзотичния остров, служещ за сцена на играта, ще изникнат небостъргачи, ферми за био производство и дори ракетна площадка, а сред новите предизвикателства пред El Presidente ще са тероризмът и интернет.

Освен издигането на 30 нови постройки, експанжънът ще позволи осъвременяването на вече съществуващи сгради с културно значение като музеи и банки. Във властта на El Presidente ще бъде да издаде 10 нови указа, чрез които да увеличи банковите си авоари, като един от тях ще бъде да спре достъпа до интернет на своите граждани.

Друго, което ще може да стори, е да ги превърне в хипита чрез Festival of Love, или да наложи пълно ограничение на свободите им, затягайки още повече своя тоталитарен режим.

Сподели.