"Тилт": битка за любов с Явор Бахаров и Радина Кърджилова (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

A+Films разпространи официален трейлър на дългоочаквания дебютен филм на Виктор Чучков - Младши - "Тилт" (Tilt). В каста на лентата блестят две познати от телевизионния екран лица – звездите от "Стъклен дом" Радина Кърджилова и Явор Бахаров.

Този път обаче, двамата са в страстна любовна история, около която се върти и сюжетът на цялата продукция. Сташ (Явор Бахаров) мечтае да отвори собствен бар, но така и не успява да реализира амбициите си, преборен от предизвикателствата на времето, в което живее.

Беки (Радина Кърджилова) пък е млада бунтарка, която обвинява баща си за самоубийството на майка си и просто има нужда от отдушник за натрупаните през годините емоции. Когато двамата се срещат, нищо не може да ги спре, макар и последствията да са твърде фатални за съдбата им.

В "Тилт", в който явно си личи духът на 90-те години на миналия век, участват още Филип Аврамов – Мицата, Георги Стайков, Александър Сано – Среброто, Ованес Торосян, нашумял с хитовия "Източни пиеси" и др. Премиерата на филма е на 11 февруари, дотогава ви предлагаме кадри от него, както и официалния му трейлър.


Сподели.