Thievery Corporation идват в България!

Pinterest LinkedIn +

На сайта на вашингтонския downtempo дует Thievery Corporation се появи информация за концерт в България. Обявените дата и място са 31 май, в столичната зала Христо Ботев.

Мащабното шоу ще е с пълен лайн-ъп от 11 музиканти и според предварителна информация се организира от българската модна верига Capasca, със съдействието на DS Music, научи Avtora.com.

Роб Гарза (Rob Garza) и Ерик Хилтън (Eric Hilton) от Thievery Corporation (на снимката) ще представят новия си албум “The Cosmic Game“ (в който гост вокали са The Flaming Lips, Perry Farrell и David Byrne) с 11 души музиканти на сцената, сред които две ямайски МС-та. Заедно с британският хаус-поп колектив Faithless, исландската електро-соул формация Gus Gus и британските есид хаус ветерани X-Press 2, в същия състав Thievery Corporation ще участват и на фестивали в Загреб, Белград и Скопие, в края на месец май.

Ограниченото количество билети за голямото оупън-еър събитие "Skopje Sounds Good" ще са в продажба за период от една седмица на адрес: http://biletionline.com/info?event_id=11

Ето и всички обявени дати за турнето на Thievery Corporation.

Очаквайте официално потвърждение и още подробности за концерта им в София.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.